Onze praktijk

Sinds 1984 is Bertine van Roy werkzaam als mondhygiënist. Vanaf 1993 startte ze haar eigen kleine praktijk met een zeer persoonlijke benadering en de focus op kwaliteit. Na 14 succesvolle jaren vestigde zij zich in 2007 op de huidige locatie aan het Rosmolenplein in Tilburg. Met een team van 8 enthousiaste collega’s is men nog steeds gericht op de beste kwaliteit met zeer persoonlijke benadering. U bent van harte uitgenodigd om een afspraak te maken

Vriendelijk, kundig en een prettige sfeer. Fijne en duidelijke manier van communiceren. Kortom een praktijk waar ik met alle vertrouwen mijn gebit in een topconditie laat houden.
Erg vriendelijke ontvangst. Zeer persoonlijke benadering. En zeer deskundig.
Vriendelijke behandeling, geruststellend gesprek vooraf duidelijk behandelplan. Kom er al jaren en altijd goed advies.
js_loader

Filosofie

U de best mogelijke mondzorg bieden – dat is in het kort de filosofie waar wij met onze praktijk voorstaan. Dat doen wij volgens een zorgvuldig opgesteld behandelconcept, waarbij we veel aandacht besteden aan duidelijke en eerlijke communicatie. Bij de behandelingen maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen.

Praktijk reglement

Wanneer u cliënt bij ons bent mag u van ons verwachten dat wij onze afspraken nakomen. Uiteraard verwachten wij dat ook terug. Om misverstanden te voorkomen hebben we daarom hieronder de regels toegelicht. Duidelijkheid, daar houden we van. 

  • Bij annulering van een afspraak binnen 24 uur vóór aanvang óf bij het niet nakomen van een afspraak, worden kosten in rekening gebracht.
  • Afspraken voor maandagen dienen uiterlijk vrijdag vóór 12 uur afgezegd te worden
  • Voor feestdagen geldt de regel: afspraken dienen altijd de laatste werkdag vóór 12 uur afgezegd te worden.
  • Honden zijn, uitgezonderd hulphonden, niet toegestaan in de praktijk.
  • Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ons uw juiste gegevens door te geven betreffende NAW, mailadres, telefoonnummers en gezondheid.