Onze praktijk

Sinds 1984 is Bertine van Roy werkzaam als mondhygiënist. Vanaf 1993 startte ze haar eigen kleine praktijk met een zeer persoonlijke benadering en de focus op kwaliteit. Na 14 succesvolle jaren vestigde zij zich in 2007 op de huidige locatie aan het Rosmolenplein in Tilburg. Met een team van 8 enthousiaste collega’s is men nog steeds gericht op de beste kwaliteit met zeer persoonlijke benadering. U bent van harte uitgenodigd om een afspraak te maken

Christine Beijnen
Christine Beijnen
14:18 18 Apr 22
Wij worden al jaren goed geholpen door deze praktijk. Dik tevreden!
Corné Monsieurs
Corné Monsieurs
10:20 20 Jan 22
Geweldige praktijk, kom hier al jaren!Altijd alles volgens afspraak.
Super Mondhygieniste, legde alles goed uit! Ben al 35 jaar een zeer tevreden patiënt !
Ine De Kock
Ine De Kock
11:42 14 Dec 21
In al die jaren is de behandelstandaard op hetzelfde hoge, professionele én persoonlijke niveau gebleven
Ine De Kock
Ine De Kock
16:35 22 Jan 17
Ik ben al vele jaren klant bij deze praktijk en voel me daar erg goed bij. Merk dat deze praktijk het devies "De klant is koning" zo goed mogelijk naleeft. Er is een goed afsprakensysteem en veel persoonlijke aandacht voor de klant, niet alleen voor zijn mondstatus. Kan de praktijk van harte aanbevelen.
js_loader

Filosofie

U de best mogelijke mondzorg bieden – dat is in het kort de filosofie waar wij met onze praktijk voorstaan. Dat doen wij volgens een zorgvuldig opgesteld behandelconcept, waarbij we veel aandacht besteden aan duidelijke en eerlijke communicatie. Bij de behandelingen maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen.

Praktijk reglement

Wanneer u cliënt bij ons bent mag u van ons verwachten dat wij onze afspraken nakomen. Uiteraard verwachten wij dat ook terug. Om misverstanden te voorkomen hebben we daarom hieronder de regels toegelicht. Duidelijkheid, daar houden we van. 

  • Bij annulering van een afspraak binnen 24 uur vóór aanvang óf bij het niet nakomen van een afspraak, worden kosten in rekening gebracht.
  • Afspraken voor maandagen dienen uiterlijk vrijdag vóór 12 uur afgezegd te worden
  • Voor feestdagen geldt de regel: afspraken dienen altijd de laatste werkdag vóór 12 uur afgezegd te worden.
  • Honden zijn, uitgezonderd hulphonden, niet toegestaan in de praktijk.
  • Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ons uw juiste gegevens door te geven betreffende NAW, mailadres, telefoonnummers en gezondheid.