Mondhygiënist Berkel-Enschot

Wilt u naar de Mondhygiënist Berkel-Enschot? Mondhygiëne Praktijk Tilburg helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze praktijk in Tilburg bevindt zich op ongeveer 6 kilometer afstand vanaf het centrum van Berkel-Enschot. Wij zijn daarom goed bereikbaar voor inwoners uit Berkel-Enschot!

Wilt u een afspraak maken bij onze Mondhygiënist Berkel-Enschot? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 013 – 204 4253.

Bereikbaarheid

De praktijk van Mondhygiëne Praktijk Tilburg bevindt zich in het noordoosten van Tilburg in de wijk Hanevoet. Vanaf het centrum van Berkel-Enschot is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto en met de fiets duurt het 10-15 minuten.

Openbaar vervoer

Komt u naar de praktijk met het OV? Onze praktijk bevindt zich op 1 minuut loopafstand van bushalte Rosmolenplein.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen mondhygiënist in Berkel-Enschot? Mondhygiëne Praktijk Tilburg neemt nieuwe patiënten aan! U kunt een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk. Wij controleren uw gebit uitgebreid tijdens uw eerste bezoek.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de mondhygiënist? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk door te bellen naar 013 – 204 4253. Daarnaast kunt u zich online inschrijven via de contact pagina.

Afspraak annuleren

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door ten minste 24 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch contact op te nemen met Mondhygiëne Praktijk Tilburg. Indien u niet tijdig annuleert worden de kosten alsnog in rekening gebracht. 

Afspraken op maandag dienen uiterlijk vrijdag vóór 12 uur afgezegd te worden. Op feestdagen dienen afspraken afgezegd te worden op de laatste werkdag vóór 12 uur.

Behandelingen

Om een mooi en gezond gebit te behouden is het belangrijk om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een mondhygiënist.

Onze mondhygiënisten helpen u graag met de behandeling die u nodig heeft.

Wilt u uw gebit laten reinigen? Of wilt u weten welke behandelingen wij nog meer uitvoeren? In het menu onder ‘Behandelingen’ worden onze behandelingen afzonderlijk beschreven.

mondhygienist-berkel-enschot