Mondhygiënist Goirle

Bent u op zoek naar een Mondhygiënist Goirle? Mondhygiëne Praktijk Tilburg helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft. Onze praktijk in Tilburg ligt ongeveer 8 kilometer vanaf het centrum van Goirle en is daarom voor een Goirlenaar makkelijk bereikbaar. 

Wilt u een afspraak maken bij onze Mondhygiënist Goirle? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 013 – 204 4253.

Bereikbaarheid

Mondhygiëne Praktijk Tilburg is gevestigd in het noordoosten van Tilburg. De praktijk is goed bereikbaar met de auto of de fiets. Vanaf het centrum van Goirle is het ongeveer 15 minuten rijden met de auto of ongeveer 20-25 minuten fietsen. 

Openbaar vervoer

Reist u met het openbaar vervoer? De bushalte Rosmolenplein bevindt zich vlakbij onze praktijk, op ongeveer 1 minuut loopafstand.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen mondhygiënist in Goirle? Mondhygiëne Praktijk Tilburg neemt nieuwe patiënten aan! Als u nieuw bent bij Mondhygiëne Praktijk Tilburg kunt u een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen. Bij uw eerste bezoek wordt uw gebit uitgebreid gecontroleerd.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de mondhygiënist? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk door te bellen naar 013 – 204 4253. Daarnaast kunt u zich online inschrijven via de contact pagina.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Mondhygiëne Praktijk Tilburg.

Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten in rekening gebracht.

Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op de vrijdag ervoor vóór 12 uur nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot 12 uur kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Om een mooi en gezond gebit te behouden is het belangrijk om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren.

Het maakt niet uit welke behandeling u nodig heeft, onze mondhygiënisten helpen u graag.

Kijk gerust eens bij onze behandelingen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wilt u zich inschrijven om een afspraak te maken? U bent van harte welkom.

mondhygienist-goirle