Mondhygiënist Moergestel

Zoekt u een Mondhygiënist Moergestel? Mondhygiëne Praktijk Tilburg helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze praktijk in Tilburg bevindt zich op ongeveer 8 kilometer afstand vanaf het centrum van Moergestel. Wij zijn daarom ook goed bereikbaar voor een Moergestelnaar! 

Wilt u een afspraak maken bij onze Mondhygiënist Moergestel? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 013 – 204 4253.

Bereikbaarheid

Onze praktijk bevindt zich in het noordoosten van Tilburg. Vanaf het centrum van Moergestel is het 10-15 minuten met de auto en ongeveer 25 minuten fietsen.

Openbaar vervoer

Komt u met het OV naar onze mondhygiënistenpraktijk? Vanaf bushalte ‘Rosmolenplein’ is het 1 minuut lopen om bij onze mondhygiënistenpraktijk te komen.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen mondhygiënist in Moergestel? Mondhygiëne Praktijk Tilburg neemt nieuwe patiënten aan! Plan uw eerste afspraak in door telefonisch contact op te nemen. Wij controleren uw gebit uitgebreid tijdens uw eerste behandeling.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de mondhygiënist? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk door te bellen naar 013 – 204 4253. Daarnaast kunt u zich online inschrijven via de contact pagina.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Mondhygiëne Praktijk Tilburg. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. 

Heeft u een afspraak op maandag? Dan kunt u de afspraak uiterlijk vrijdag vóór 12 uur afzeggen. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor vóór 12 uur worden afgezegd.

Behandelingen

Om uw tanden mooi en gezond te houden raden wij u aan om ten minste twee keer per jaar naar een mondhygiënist te gaan ter controle.

Onze mondhygiënist controleert uw gebit en lost eventuele problemen op met de behandeling die u nodig heeft. Daarnaast helpen onze mondhygiënisten u graag met het optimaal onderhouden van uw mondhygiëne.

Wilt u een gebitsreiniging? Of wilt u weten wat wij verder nog voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens onder ‘Behandelingen’ in het menu.  

mondhygienist-moergestel