Mondhygiënist Udenhout

Bent u op zoek naar Mondhygiënist Udenhout? De mondhygiënisten van Mondhygiëne Praktijk Tilburg helpen u graag om een mooi en gezond gebit te behouden. Onze mondhygiënisten kunnen elke behandeling uitvoeren die u nodig heeft.

Wilt u een afspraak maken bij onze Mondhygiënist Udenhout? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 013 – 204 4253.

Bereikbaarheid

Onze praktijk in Tilburg bevindt zich in het noordoosten van Tilburg op ongeveer 8 kilometer afstand vanaf het centrum van Udenhout. Wij zijn daarom ook goed bereikbaar voor een Udenhouter! Vanaf het centrum van Udenhout is het ongeveer 15 minuten met de auto en ongeveer 25-30 minuten fietsen.

Openbaar vervoer

Maakt u gebruik van het OV? Bushalte Rosmoleinplein bevindt zich vlakbij onze praktijk. Het is nog ongeveer 1 minuut lopen vanaf de bushalte Rosmolenplein naar onze praktijk.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen mondhygiënist in Udenhout? Mondhygiëne Praktijk Tilburg neemt nieuwe patiënten aan! Maak uw eerste afspraak door telefonisch contact op te nemen.

Wij controleren uw gebit uitgebreid tijdens uw eerste bezoek en helpen u graag met de behandeling die u nodig heeft.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de mondhygiënist? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk door te bellen naar 013 – 204 4253. Daarnaast kunt u zich online inschrijven via de contact pagina.

Afspraak annuleren

Afspraak annuleren? Dat kunt u kosteloos doen door 24 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch contact op te nemen met Mondhygiëne Praktijk Tilburg. Indien u te laat bent om de afspraak tijdig te annuleren, worden de kosten alsnog in rekening gebracht. 

Afspraken voor maandagen dienen uiterlijk vrijdag vóór 12 uur afgezegd te worden. Voor feestdagen geldt: afspraken dienen de laatste werkdag vóór 12 uur afgezegd te worden.

Behandelingen

Wij raden u aan om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een mondhygiënist. Zo houdt u uw tanden mooi en gezond.

Onze mondhygiënisten helpen u graag met alle tandheelkundige behandelingen die u nodig heeft. Daarnaast voorzien ons mondhygiënisten u graag van advies om uw mondhygiëne optimaal te houden.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze behandelingen.

mondhygienist-udenhout